VATNESENTERET AS

Vatnesenteret AS
Som firma har vi 10 års erfaring med prosjektering og montering.
Vi er leverandør av heis, trapper/rampeløsninger, rekkverk, massasjebad og hagestuer/innglassing.

Vi frakter/monterer og tar service på våre produkter etter god dialog med våre kunder.

Som firma leverer vi heisløsninger til bevegelseshemmede, og er underleverandør av heiser fra ThyssenKrupp Encasa AS. Vi leverer trappeheiser og løfteplattformer med og uten sjakt. Vi har mange års erfaring med prosjektering, montering og service på tilpassende løsninger gjennom et mangeårig samarbeid med NAV Hjelpemiddelsentral og gjennom oppdrag til det private markedet. Vårt område er i hovedsak Møre og Romsdal, men vi leverer også utenfor fylkesgrensene.

Vårt firma er også leverandør av trapper og rekkverk/håndløpere, og kan derfor tilby komplette løsninger til bygg der det er behov for trapp i kombinasjon med heisløsning. Alt i ett leverer en rekke kvalitetsprodukter og har en rekke referanseprosjekter og vise til.

Vi driver også Mekonomen Bilverskted og er offentligg godkjent autorisert bilverksted. Verkstedet godkjent for å utføre servicearbeid, reperasjoner og EU-kontroller på alle kjøretøy inntil 3500kg. Vi utfører også utskifting av slitedeler, diagnose og feilkodelesing samt periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) og service på alle bilmerker.
Verkstedet har et godt utvalg av dekk, og vi tilbyr dekkomlegging og kontroll/justering av hjulvinkler.
Vi utfører i tillegg service av AC/klimaanlegg.

På huset har vi også Joker dagligvarebutikk, gatekjøkken og søndagsbutikk, pub, treningsenter, bibliotek, og benstasjon.