ODD SMÅGE AS

ODD SMÅGE AS

Odd Småge AS er et maskinentrepenørfirma som er lokalisert på Gossen i Aukra Kommune. Familiebedriften ble etablert i 1957, siden den gang har firmaet bygd opp en bred kompentanse med sentral godkjenning siden 1999. Våre styringsystemer er basert på ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004

Odd Småge AS er et anerkjent selskap med god økonomi. Vi har ca. 40 ansatte og en omsetning på ca. 104 mill. i 2016. Bedriften er godkjent lærebedrift innen anleggsmaskinførerfaget og anleggsgartner faget.

På Gossen har vi sentralt plassert lokaler for kontorer og verksted for bl.a. reprasjoner av maskiner og utstyr. Vi har eget steinbrudd ved verkstedet. I tillegg er et nyere større stenbrudd etablert sentralt på Gossen.

Vi har en ny og moderne maskinpark og utfører alle typer oppdrag innen anlegg og transport, betongarbeid, feiing, containerutleie og områdesikring.

Vi har motiverte og dyktige medarbeidere som jobber for å skape et godt internt arbeidsmiljø, og ta hensyn til det ytre miljø så langt det er praktisk mulig.